Nyheder

Forskellige forlystelsesfaciliteter produkter

pd_sl_02

Introduktion til autonome fly

I mange forlystelsesparker ser vi ofte en enhed, der ligner både et fly og en raket, som er et selvkontrolleret fly.Det er som en kombination af en karrusel og en gyngestol, som kan rotere og løfte, hvilket gør den meget interessant.Lad os tage et kig på egenskaberne ved selvkontrolfly sammen.

Hvilken slags forlystelsesudstyr er et autonomt fly?
Det er en type roterende forlystelsesudstyr, med det største træk ved at rotere rundt om den lodrette midterakse og frit kunne løfte og stige.Det er en ny type forlystelsesudstyr med 12 hytter, som turister kan køre på.Det er meget velegnet til forældre, børn, par, familier osv. at lege sammen, og det er meget interessant.

Autonome fly

Introduktion til principperne og strukturerne for autonome fly
Strukturen af ​​et selvkontrolfly er relativt enkel, og mange venner er måske ikke helt klare over det.Dens hovedkraft kommer fra det centrale hydrauliske og elektriske system.Det er hovedsageligt opdelt i tre underdele, nemlig hydraulisk elektrisk system, pneumatisk system og elektromekanisk system.Samtidig har hver kabine et selvstændigt joystick, der kan betjenes af en selv for at opnå automatiske kabinebevægelser.

Autonome fly

Udseendekarakteristika for selvkontrolfly
For det første er der forskellige typer selvkontrolfly, såsom 16-sæders, 20-sæders, 24-sæders osv., udstyret med farvestrålende lys og musik omkring sig, som funkler efter opstart og spiller munter musik, så folk føler sig glade.Derudover vedtager udseendet af selvkontrolflyet holdbart glasfiber, som er stærkt begunstiget af kunderne på grund af dets holdbare og elegante udseende.

 


Indlægstid: 14-jul-2023